Extreme pijn door wratten of likdoorns

Jolanda (40 jaar) kwam vandaag voor controle bij mij in de praktijk,
hier haar verhaal:

In 2013 ben ik bij Karen terecht gekomen nadat ik al enkele jaren extreme pijn door likdoorns onder mijn beide voeten had.

De pijn heb ik jarenlang genegeerd omdat ik een drukke baan had, 3 kinderen kreeg, en man en huishouding wilden ook graag aandacht.
Dus ik liep door en door en door, totdat ik écht niet meer kon lopen.

Toen ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij van mijn likdoorns kon afhelpen. De huisarts viel voor mij af, omdat ik in mijn jeugd vaak ben behandeld voor wratjes die gesneden en bevroren werden. Dat was voor mij een ervaring die ik niet opnieuw wilde beleven.

Op de site van Karen, die mij aansprak, vond ik informatie waardoor ik met haar een afspraak wilde maken. Karen reageerde direct op mij mailtje, waardoor ik ook maar ben gegaan. Ik had toen nog een baby’tje en kon ook in de avond terecht

We zijn met de behandeling met snijden van de likdoorns en pakkingen onder beide voorvoeten gestart, in het begin frequent, later steeds meer tussenpozen.
De likdoorns / of misschien wratten? konden prima met een pakking behandeld worden, ze waren misschien wel bijna een centimeter ingegroeid.
Door de vasthoudendheid en de zorgvuldigheid van Karen, heeft het geen pijn gedaan en zijn alle likdoorn/wratjes allemaal verdwenen.

Na een paar weken kon ik het grootste deel van de tijd tussen de behandelingen al pijnloos lopen.

De laatste jaren kom ik incidenteel nog bij Karen voor controle of alles goed gaat, want ik wil dit nooit meer meemaken.

Karen: heerlijk zo’n tevreden cliënt. 🙂
en Jolanda heeft zelf een mooie bijdrage geleverd door heel regelmatig te blijven komen waardoor de strijd tegen de likdoorns gewonnen is.

meer informatie bij pakkingen